Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

BETTY KÖNYVE /Higgy,Bízz,Ne add fel!/

2018. szeptember 29. - BEBEBLOG

bettyko_nyvcover.jpg

SAJÁT TAPASZTALATOK,TANULÁS,BUKÁSOK ÚJRAKEZDÉS ÚTJAIM BEMUTATVA ERŐT ADVA NEKED IS ,HOGY KÉPES VAGY RÁ!!!ÉS TELJESEN MINDEGY MELYIK ÉLETSZAKASZODBAN JÁRSZ SOSEM KÉSŐ!

 

https://abckiado.hu/termek/ilia-beatrix-betty-konyve-az-elet-megprobaltatasokban-es-azon-tul/

Rendelni ezen a linken lehet 

 

43226022_322961058254619_3905421845381251072_n.jpgRészlet a könyvből:

.......Nagymamám (isten nyugosztalja(azt mondta itt valami boszorkányság van a dologban…és elment Kaposvárra,akkor volt ott egy boszorkány találkozó,és elmondta az egyik hölgynek mi a helyzet,és azt mondta neki itt rontás van a dologban,de ez hosszabb folyamat fel lehet oldani.RONTÁS??? akkor nem nagyon volt még erről infonk,hisz nem is foglalkoztunk ezzel.Max filmeken láttunk ilyet addig. Ezt először anyával osztotta meg,anya meg elmondta nekem,a családtagot nem avathattuk be mert egy nem hitt ilyenekben..ahogy akkor még nekünk is idegen terep volt,.Elkezdődött a tortúra amit végig kellett csinálnunk .Emlékszem mikor először mentünk a boszihoz..vízbe öntött gyertyát,és egyszerűen nem hittem a szemenek,kirajzolódott benne annak az erca akitől a rontás jött,és egy nagy fülbevalós cigányasszony arca is,aki csinálta az egészet!amíg ezt a saját szemével nem látja az ember,el sem hiszi tényleg hogy ilyen van!Aztán szépen elmondta mi is lesz az amit csináni kell.Hát komolyan amiket kért..volt hogy temetőben kellett olyan nevút keresni mint aki a rontást csináltatta,aztán tojást ásni a háza közelébe zápulni,fénykép róla ami szintén nem egyszerű feladat volt,vizet locsolni,de nem ám akármikor!éjjfélkor....

A bejegyzés trackback címe:

https://pitye.blog.hu/api/trackback/id/tr8214270321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása