Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Számmisztika gyorstalpaló kezdőknek

2018. november 17. - BEBEBLOG

mi is a SORSSZÁM?Számmisztika
A számmisztika-numerológia egy nagyon jó, és érthető, egyszerű technika.

Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez egy elég könnyű, de mégis mélységében bonyolult módszer arra, hogy lássuk melyik az szám az, amivel azonosulnunk kell. Ez pedig nem más, mint a saját Sorszámunk. 
Az életünk legfontosabb életfeladata.
Ezenkívül:Sokszor hallunk a számok világáról, és a rezgésekről. Tudjuk, hogy számok nélkül nincs élet. Adószámod, telefonszámod, kocsid rendszáma, ház számod, mind-mind jellemez téged és befolyásol.
Biztos hallottál már arról, hogy a munkáltatók, és rendőrség is igénybe veszi a számmisztikusok, asztrológusok, látók és médiumok segítségét. Egy-egy emberről nagyon könnyen és nagyon sok mindent ki lehet deríteni, ha csak a születési számait tudjuk
Miben is segíthet neked egy elemzés?:
Először is megismered Önmagad, és életfeladatodat milyen vagy, milyen tulajdonságaid vannak. Hiába is ellenkezel előbb utóbb rájössz, hogy illik rád a leírás. Mindenki így kezdi először tagadja. Ha nem hiszed el kérdezz meg 5 embert, akik legközelebb állnak hozzád. -Mondjanak rólad jellemzést, de őszintén.
Kapcsolatok kialakításánál, vagy a meglévő kapcsolat megértésénél, és ez által egy jobb élhetőbb szerethetőbb élet kialakításánál.
Pályaválasztásnál, Karrier váltásoknál, ha nem tudja valaki, hogy milyen munka milyen karrier való neki.
Lakóhely választásnál, otthon, autó, telefonszám vásárlásnál...stb

Ha elsajátítanád a rudást jelentkezz bátran!

a program dija 18.000ft =5nap online/

Jelentkezés:kelevuk1@gmail.com

Facebook:beatrix Ilianumerologia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pitye.blog.hu/api/trackback/id/tr7014377013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása