Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Hogy segíthet a számmisztika a gyermeknevelésben ??

2019. február 28. - BEBEBLOG

Hogy segíthet a numerológia (egy sorselemzés,névelemzés) a gyermeknevelésben például:::?

-Amikor megszületik a gyermekünk, a születési dátumával kapunk hozzá használati utasítást is. De ha nem tudjuk dekódolni, akkor alkalmazni sem tudjuk. Próbálkozunk. Ha szerencsénk van, akkor ráérzünk, vagy eltaláljuk, mit kell tennünk, hogy gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott baba legyen.
-A mai gyermekközpontú társadalmunkban igyekszünk megtenni mindent, hogy a kis jövevény jól érezze magát már akkor is, amikor a világra jön. Tanult mintáink, ösztöneink, szakértői támogatás sorakozik mögöttünk, és ezekből szemezgetünk a gyermeknevelés során.

Sokszor mégis úgy érezzük, hogy kudarcot vallunk: a mi gyermekünk viselkedésére nincs magyarázat. Az édesanyánk azt mondja, hogy mi soha nem tettünk ilyet. Kérdezzük a párunk édesanyját, s kiderül, hogy ő sem találkozott hasonló esettel, sőt a barátnőnk sem. Ülünk a gyerekszobában, és fáradtan nézzük szuszogó gyermekünket,
-Némelyik csecsemő már a születésekor kinyilvánítja, hogy ő a „kiskirály”, és mindig felhívja magára a figyelmet, és „elvárja”, hogy körülötte ugráljanak – neki mindegy, hogy hol, csak királyi legyen az ellátás! Némelyik csecsemő nyugodt és békés, de csak az édesanyja társaságában érzi igazán jól magát, nem szereti az idegeneket. Aztán van, aki a kezdetektől szereti a társaságot, szereti, ha beszélnek hozzá, mindegy, hogy ki, csak valaki tartsa szóval Másoknál első a biztonság, a rendszeresség, a megszokott körülmények a fontosak 
...stb stb

-Minden egyes számjegy egy adott energetikát képvisel, melyek megléte vagy hiánya a személyiségünk záloga. Az energetikát szabad akaratból használhatjuk jól vagy rosszul.

Gyermekünk, amikor megszületik ezt az energetikai „batyut” hozza magával, és ez az ő hajtómotorja, aminek megfelelően „működik”. A mi dolgunk, hogy úton tartsuk és biztosítsuk számára a megfelelő üzemanyagot. Ha másmilyent kap tőlünk, mint amire szüksége van, akkor „elromlik”: „viselkedészavaros” lesz, vagy megbetegszik.

folyt köv

A bejegyzés trackback címe:

https://pitye.blog.hu/api/trackback/id/tr3314659045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása