Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

BETTY és az I E T távgyógyításban csodás eredmények!

2018. november 17. - BEBEBLOG

EGY HÖLGY AKI HITT,ÉS KIPRÓBÁLTA!

 

Az utóbbi évek önismereti tanulmányainak hála, többnyire általában nyitott szívvel és elmével állok minden újdonsághoz, mert hiszek benne, hogy bármikor bárhonnan lehet tanulni valamit. Mégis vannak bizonyos témák, amikkel kapcsolatban egészen az utóbbi időkig meglehetős szkepticizmussal viseltettem.
Ezek közé tartoznak az úgynevezett távkezelések.
Aztán úgy alakultak a dolgaim, hogy akadt némi komolyabb kihívásom elengedés témában, amivel azt éreztem egyedül viszonylag hosszú ideig tarthat megbirkóznom. Ezért a gyorsabb eredmény érdekében elfogadtam Betty barátnőm felajánlását, aki IET-vel foglalkozik már egy ideje. Ez egy olyan energiagyógyászati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat.
Na de hogy ezt lefordítsuk gyakorlati nyelvre: a kezelés alatt segít elengedni mélyen elfojtott érzelmeinket - feltéve, hogy mi magunk készen állunk rá. Kitisztítja az energiablokkokat, amik az egészségünk, életcélunk, jólétünk és kreativitásunk útjában állnak, ezáltal segíti az öngyógyításunkat.
Én magam négy alkalmon vagyok túl és ezen sorokban megosztott tapasztalataimmal arra bátorítalak, hogy Te is nyugodt szívvel válaszd segítődnek Bettyt.
A lényeg annyi, hogy mivel az energia nem helyhez kötött (ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem) ezért távkezelés útján ugyanolyan hatékonyan tud működni a dolog, mint egy személyes IET kezelés. Egy óra nyugalom szükséges hozzá és valami számodra kellemes, ellazulást támogató háttérzene. Aztán egy gyertya meggyújtása után kapsz Bettytől néhány instrukciót és kezdődhet is azoknak a dolgoknak az elengedése, melyekre készen állsz.
Miután végeztünk, mindig beszámoltam Bettynek róla, hogy mikor mit tapasztaltam az egy óra alatt - már amíg nem szenderültem álomba. (Ettől persze még a kezelés ugyanolyan hatékony, mintha ébren töltöttem volna az egy órát.) És döbbenetes volt hallgatni, mikor aztán elmesélte, hogy Ő maga miket is csinált tulajdonképpen, mikor nekem azok a bizonyos tapasztalásaim voltak. Elképesztő módon vágtak egybe a kettőnk által elmondottak, első alkalommal a szó szoros értelmében elakadt a szavam, ahogy hallgattam őt a kezelés után.
Ami számomra a legmeghatározóbb élmény volt a kezelések során, hogy folyamatosan éreztem a testem mely pontjain dolgozik éppen Betty. Nekem aki korábban meglehetősen “földhözragadt” típus voltam, különleges tapasztalás volt, hogy olyan tevékenységgel kapcsolatos energiákat érzékelek, amik egy tőlem több, mint 100 kilométerre lakó ember keze munkája nyomán jutnak el hozzám.
Különleges élményekben volt részem és ahogy hétről hétre ismétlődtek a kezelések, úgy érzékeltem, hogy az életemben addig jelen lévő akadály egyre kisebbedik, távolodik és végül semmivé foszlik. Felszabadítva engem a nyomás alól, amitől korábban fogalmam sem volt hogyan szabadulhatnék meg.
Boldog vagyok, hogy a szívemre hallgatva meghoztam a döntést, hogy ismét átlépve a határaimat, kipróbálok egy olyan módszert, ami eddig távol állt tőlem. Persze ehhez az elhatározáshoz szükség volt valakire, akiben megbízva belevághattam az új kalandba.
Arra biztatlak Téged is, hogy amennyiben érzel az életedben olyan elakadást, amivel kapcsolatban pozitív változást vágysz megtapasztalni, keresd meg Bettyt és egyeztessetek a részletekkel kapcsolatban. Hogy mielőbb Te is hozzám hasonlóan elégedetten és boldogan mondhass neki köszönetet a közreműködésért amivel a céljaid felé haladásodat segítheti.
Bejelentkezés: Facebook:Beatrix Ilia
   info:             www.iliabeatrix.hu
    Telefon:      06 70 502 67 87 
27368750_1822036174537934_7965320335303760402_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pitye.blog.hu/api/trackback/id/tr2114377031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása