Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Név-sors-rajzelemzés-önismeret-energiaterápia

Hogy segíthet a számmisztika a gyermeknevelésben ??

2019. február 28. - BEBEBLOG

Hogy segíthet a numerológia (egy sorselemzés,névelemzés) a gyermeknevelésben például:::?

-Amikor megszületik a gyermekünk, a születési dátumával kapunk hozzá használati utasítást is. De ha nem tudjuk dekódolni, akkor alkalmazni sem tudjuk. Próbálkozunk. Ha szerencsénk van, akkor ráérzünk, vagy eltaláljuk, mit kell tennünk, hogy gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott baba legyen.
-A mai gyermekközpontú társadalmunkban igyekszünk megtenni mindent, hogy a kis jövevény jól érezze magát már akkor is, amikor a világra jön. Tanult mintáink, ösztöneink, szakértői támogatás sorakozik mögöttünk, és ezekből szemezgetünk a gyermeknevelés során.

Sokszor mégis úgy érezzük, hogy kudarcot vallunk: a mi gyermekünk viselkedésére nincs magyarázat. Az édesanyánk azt mondja, hogy mi soha nem tettünk ilyet. Kérdezzük a párunk édesanyját, s kiderül, hogy ő sem találkozott hasonló esettel, sőt a barátnőnk sem. Ülünk a gyerekszobában, és fáradtan nézzük szuszogó gyermekünket,
-Némelyik csecsemő már a születésekor kinyilvánítja, hogy ő a „kiskirály”, és mindig felhívja magára a figyelmet, és „elvárja”, hogy körülötte ugráljanak – neki mindegy, hogy hol, csak királyi legyen az ellátás! Némelyik csecsemő nyugodt és békés, de csak az édesanyja társaságában érzi igazán jól magát, nem szereti az idegeneket. Aztán van, aki a kezdetektől szereti a társaságot, szereti, ha beszélnek hozzá, mindegy, hogy ki, csak valaki tartsa szóval Másoknál első a biztonság, a rendszeresség, a megszokott körülmények a fontosak 
...stb stb

-Minden egyes számjegy egy adott energetikát képvisel, melyek megléte vagy hiánya a személyiségünk záloga. Az energetikát szabad akaratból használhatjuk jól vagy rosszul.

Gyermekünk, amikor megszületik ezt az energetikai „batyut” hozza magával, és ez az ő hajtómotorja, aminek megfelelően „működik”. A mi dolgunk, hogy úton tartsuk és biztosítsuk számára a megfelelő üzemanyagot. Ha másmilyent kap tőlünk, mint amire szüksége van, akkor „elromlik”: „viselkedészavaros” lesz, vagy megbetegszik.

folyt köv

Számmisztika Könyv

 AZ ELSŐ KÖNYV EBBEN A TÉMÁBAN,MELY EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON,NEMCSAK AZT MUTATJA BE HOGYAN HAT ÉLETÜNKRE A SZÜLETÉSI DÁTUMUNK,ÉS NEVÜNK SZÁMA,

HANEM KITÉR ARRA IS MENNYIRE BEFOLYÁSOLJA  ÉLETÜNKET :

HÁZSZÁMUNK

TELEFONSZÁMUNK

AUTÓRENDSZÁMUNK

Ha elolvasod a könyvet sok mindent megértesz majd magaddal,és Életeddel kapcsolatban,és azt is megtudod

hol vannak tanulni valóid!Változtathatsz azokon a dolgokon ahol elvagy akadva.

Rendeld meg most!

 

www.szammisztikaebook.hu

thickpaperbackfront_604x964.png

 

Névmisztika:a név kötelez!!!Névváltoztatás VS eredeti név

magazin_25003.jpgA napokban nagyon érdekes dolog történt velem...mellesleg megjegyzem, több is ... egy dolog azonban, még engem is meglepett, méghozzá nagyon.
Pár éve terveztem azt, hogy készítetek numerológussal, asztrológussal egy elemzést magamról. Már csak úgy kíváncsiságból is...Nem mintha nem ismerném magam elég jól így 32 év eltelte után, de azért mindig van mit tanulnia az embernek magáról is .
Ez év elején még csak megfogalmazódott bennem a könyvírás ötlete, amikor ezzel egyidejűleg azt is eldöntöttem, hogy a vezetéknevemről ,,eltávolíttatom,, az OVÁ végződést. Ezt főként azért szerettem volna, mert nem akartam azt, hogy a könyvem borítóján majd szépen magyarosan a Klaudia FERENCZIOVÁ név szerepeljen. Bár be kell, hogy valljam, ekkor még én sem hittem abban, hogy majd tényleg írok könyvet, azt meg már végképp nem is feltételeztem, hogy ez majd a könyves üzletebe is bekerül, de azért egy saját példányú könyvön sem szívesen láttam volna Ferencziová-t. Elméletileg ennek nem is volt jelentősége, hisz ez ugye ,,csak,, a hivatalos papirokon szereplő nevem volt
Pár napja úgy alakult, hogy egy kedves ismerős által, megismertem egy hölgyet, aki készít sors-és névelemzést. Gondoltam, ha már így alakult, miért is ne, mindig is kíváncsi voltam ilyesmire. Aztán tegnap meg is kaptam a részletes elemzést rólam. Először, félig alomból megnyitottam a telefonomban az üzenetet és pislákolva elkezdtem olvasni, aztán az egyik résznél igencsak kinyíltak az álmos szemeim. Ez volt az...megosztom ezt a részletet veletek:
FERENCZI KLAUDIA - REZGÉS 1 ESRE VÁLT!!! Megkapta a vezetés képességét, és az élet meg is hozza, megadja számára a lehetőséget, hogy tehetségét kibontakoztassa. Arra született, hogy az ötleteit, kreativitását a világ jobbítására használja, példát mutasson, másokat is arra inspiráljon, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet, a legjobbat. Érezni belőle a tettrekészséget, az erős akaratot, és ami a legfontosabb, azt az eredeti alkotóerőt és határozottságot, amitől az emberek elfogadják az ő dominanciáját. Akkor teljesíti jól a küldetését, ha nem fogad el semmit késznek és véglegesnek, hanem képességeiből adódva, mindig továbbfejleszt, megújít, hozzátesz valamit.
Ezt a ,,rövid,, kis történetet pedig azért osztottam meg veletek, hogy megerősítsem nektek, a név kötelez , a legjobb tudásom szerint igyekszem teljesíteni a küldetést, amit vállaltam.
(Ferenczi Klaudiától) 
Te tudod hogy hat rád neved rezgése?Gondoltál már rá ,hogy ennek köze lehet ahhoz ami az életedben történik veled?
Facebook :Beatrix Ilia 

BETTY és az I E T távgyógyításban csodás eredmények!

EGY HÖLGY AKI HITT,ÉS KIPRÓBÁLTA!

 

Az utóbbi évek önismereti tanulmányainak hála, többnyire általában nyitott szívvel és elmével állok minden újdonsághoz, mert hiszek benne, hogy bármikor bárhonnan lehet tanulni valamit. Mégis vannak bizonyos témák, amikkel kapcsolatban egészen az utóbbi időkig meglehetős szkepticizmussal viseltettem.
Ezek közé tartoznak az úgynevezett távkezelések.
Aztán úgy alakultak a dolgaim, hogy akadt némi komolyabb kihívásom elengedés témában, amivel azt éreztem egyedül viszonylag hosszú ideig tarthat megbirkóznom. Ezért a gyorsabb eredmény érdekében elfogadtam Betty barátnőm felajánlását, aki IET-vel foglalkozik már egy ideje. Ez egy olyan energiagyógyászati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat.
Na de hogy ezt lefordítsuk gyakorlati nyelvre: a kezelés alatt segít elengedni mélyen elfojtott érzelmeinket - feltéve, hogy mi magunk készen állunk rá. Kitisztítja az energiablokkokat, amik az egészségünk, életcélunk, jólétünk és kreativitásunk útjában állnak, ezáltal segíti az öngyógyításunkat.
Én magam négy alkalmon vagyok túl és ezen sorokban megosztott tapasztalataimmal arra bátorítalak, hogy Te is nyugodt szívvel válaszd segítődnek Bettyt.
A lényeg annyi, hogy mivel az energia nem helyhez kötött (ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem) ezért távkezelés útján ugyanolyan hatékonyan tud működni a dolog, mint egy személyes IET kezelés. Egy óra nyugalom szükséges hozzá és valami számodra kellemes, ellazulást támogató háttérzene. Aztán egy gyertya meggyújtása után kapsz Bettytől néhány instrukciót és kezdődhet is azoknak a dolgoknak az elengedése, melyekre készen állsz.
Miután végeztünk, mindig beszámoltam Bettynek róla, hogy mikor mit tapasztaltam az egy óra alatt - már amíg nem szenderültem álomba. (Ettől persze még a kezelés ugyanolyan hatékony, mintha ébren töltöttem volna az egy órát.) És döbbenetes volt hallgatni, mikor aztán elmesélte, hogy Ő maga miket is csinált tulajdonképpen, mikor nekem azok a bizonyos tapasztalásaim voltak. Elképesztő módon vágtak egybe a kettőnk által elmondottak, első alkalommal a szó szoros értelmében elakadt a szavam, ahogy hallgattam őt a kezelés után.
Ami számomra a legmeghatározóbb élmény volt a kezelések során, hogy folyamatosan éreztem a testem mely pontjain dolgozik éppen Betty. Nekem aki korábban meglehetősen “földhözragadt” típus voltam, különleges tapasztalás volt, hogy olyan tevékenységgel kapcsolatos energiákat érzékelek, amik egy tőlem több, mint 100 kilométerre lakó ember keze munkája nyomán jutnak el hozzám.
Különleges élményekben volt részem és ahogy hétről hétre ismétlődtek a kezelések, úgy érzékeltem, hogy az életemben addig jelen lévő akadály egyre kisebbedik, távolodik és végül semmivé foszlik. Felszabadítva engem a nyomás alól, amitől korábban fogalmam sem volt hogyan szabadulhatnék meg.
Boldog vagyok, hogy a szívemre hallgatva meghoztam a döntést, hogy ismét átlépve a határaimat, kipróbálok egy olyan módszert, ami eddig távol állt tőlem. Persze ehhez az elhatározáshoz szükség volt valakire, akiben megbízva belevághattam az új kalandba.
Arra biztatlak Téged is, hogy amennyiben érzel az életedben olyan elakadást, amivel kapcsolatban pozitív változást vágysz megtapasztalni, keresd meg Bettyt és egyeztessetek a részletekkel kapcsolatban. Hogy mielőbb Te is hozzám hasonlóan elégedetten és boldogan mondhass neki köszönetet a közreműködésért amivel a céljaid felé haladásodat segítheti.
Bejelentkezés: Facebook:Beatrix Ilia
   info:             www.iliabeatrix.hu
    Telefon:      06 70 502 67 87 
27368750_1822036174537934_7965320335303760402_o.jpg

Számmisztika gyorstalpaló kezdőknek

mi is a SORSSZÁM?Számmisztika
A számmisztika-numerológia egy nagyon jó, és érthető, egyszerű technika.

Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez egy elég könnyű, de mégis mélységében bonyolult módszer arra, hogy lássuk melyik az szám az, amivel azonosulnunk kell. Ez pedig nem más, mint a saját Sorszámunk. 
Az életünk legfontosabb életfeladata.
Ezenkívül:Sokszor hallunk a számok világáról, és a rezgésekről. Tudjuk, hogy számok nélkül nincs élet. Adószámod, telefonszámod, kocsid rendszáma, ház számod, mind-mind jellemez téged és befolyásol.
Biztos hallottál már arról, hogy a munkáltatók, és rendőrség is igénybe veszi a számmisztikusok, asztrológusok, látók és médiumok segítségét. Egy-egy emberről nagyon könnyen és nagyon sok mindent ki lehet deríteni, ha csak a születési számait tudjuk
Miben is segíthet neked egy elemzés?:
Először is megismered Önmagad, és életfeladatodat milyen vagy, milyen tulajdonságaid vannak. Hiába is ellenkezel előbb utóbb rájössz, hogy illik rád a leírás. Mindenki így kezdi először tagadja. Ha nem hiszed el kérdezz meg 5 embert, akik legközelebb állnak hozzád. -Mondjanak rólad jellemzést, de őszintén.
Kapcsolatok kialakításánál, vagy a meglévő kapcsolat megértésénél, és ez által egy jobb élhetőbb szerethetőbb élet kialakításánál.
Pályaválasztásnál, Karrier váltásoknál, ha nem tudja valaki, hogy milyen munka milyen karrier való neki.
Lakóhely választásnál, otthon, autó, telefonszám vásárlásnál...stb

Ha elsajátítanád a rudást jelentkezz bátran!

a program dija 18.000ft =5nap online/

Jelentkezés:kelevuk1@gmail.com

Facebook:beatrix Ilianumerologia.jpg

MI IS AZ A SORSSZÁM?SORSÚT?

mi is a SORSSZÁM?Számmisztika
A számmisztika-numerológia egy nagyon jó, és érthető, egyszerű technika.

Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez egy elég könnyű, de mégis mélységében bonyolult módszer arra, hogy lássuk melyik az szám az, amivel azonosulnunk kell. Ez pedig nem más, mint a saját Sorszámunk. 
Az életünk legfontosabb életfeladata.
Ezenkívül:Sokszor hallunk a számok világáról, és a rezgésekről. Tudjuk, hogy számok nélkül nincs élet. Adószámod, telefonszámod, kocsid rendszáma, ház számod, mind-mind jellemez téged és befolyásol.
Biztos hallottál már arról, hogy a munkáltatók, és rendőrség is igénybe veszi a számmisztikusok, asztrológusok, látók és médiumok segítségét. Egy-egy emberről nagyon könnyen és nagyon sok mindent ki lehet deríteni, ha csak a születési számait tudjuk
Miben is segíthet neked egy elemzés?:
Először is megismered Önmagad, és életfeladatodat milyen vagy, milyen tulajdonságaid vannak. Hiába is ellenkezel előbb utóbb rájössz, hogy illik rád a leírás. Mindenki így kezdi először tagadja. Ha nem hiszed el kérdezz meg 5 embert, akik legközelebb állnak hozzád. -Mondjanak rólad jellemzést, de őszintén.
Kapcsolatok kialakításánál, vagy a meglévő kapcsolat megértésénél, és ez által egy jobb élhetőbb szerethetőbb élet kialakításánál.
Pályaválasztásnál, Karrier váltásoknál, ha nem tudja valaki, hogy milyen munka milyen karrier való neki.
Lakóhely választásnál, otthon, autó, telefonszám vásárlásnál...stb
Elemzés:10.000ft
394637868_rossler-matrica-kezzelkeszitett-szines-szamok-9002-1171.jpg

BETTY KÖNYVE /Higgy,Bízz,Ne add fel!/

bettyko_nyvcover.jpg

SAJÁT TAPASZTALATOK,TANULÁS,BUKÁSOK ÚJRAKEZDÉS ÚTJAIM BEMUTATVA ERŐT ADVA NEKED IS ,HOGY KÉPES VAGY RÁ!!!ÉS TELJESEN MINDEGY MELYIK ÉLETSZAKASZODBAN JÁRSZ SOSEM KÉSŐ!

 

https://abckiado.hu/termek/ilia-beatrix-betty-konyve-az-elet-megprobaltatasokban-es-azon-tul/

Rendelni ezen a linken lehet 

 

43226022_322961058254619_3905421845381251072_n.jpgRészlet a könyvből:

.......Nagymamám (isten nyugosztalja(azt mondta itt valami boszorkányság van a dologban…és elment Kaposvárra,akkor volt ott egy boszorkány találkozó,és elmondta az egyik hölgynek mi a helyzet,és azt mondta neki itt rontás van a dologban,de ez hosszabb folyamat fel lehet oldani.RONTÁS??? akkor nem nagyon volt még erről infonk,hisz nem is foglalkoztunk ezzel.Max filmeken láttunk ilyet addig. Ezt először anyával osztotta meg,anya meg elmondta nekem,a családtagot nem avathattuk be mert egy nem hitt ilyenekben..ahogy akkor még nekünk is idegen terep volt,.Elkezdődött a tortúra amit végig kellett csinálnunk .Emlékszem mikor először mentünk a boszihoz..vízbe öntött gyertyát,és egyszerűen nem hittem a szemenek,kirajzolódott benne annak az erca akitől a rontás jött,és egy nagy fülbevalós cigányasszony arca is,aki csinálta az egészet!amíg ezt a saját szemével nem látja az ember,el sem hiszi tényleg hogy ilyen van!Aztán szépen elmondta mi is lesz az amit csináni kell.Hát komolyan amiket kért..volt hogy temetőben kellett olyan nevút keresni mint aki a rontást csináltatta,aztán tojást ásni a háza közelébe zápulni,fénykép róla ami szintén nem egyszerű feladat volt,vizet locsolni,de nem ám akármikor!éjjfélkor....

SZERETETNYELV

SZERETETNYELV MI IS EZ?
A szeretetnyelv lesarkítva azt a módot jelenti, ahogyan kimutatjuk a mások felé érzett szeretetünket. az öt fő szeretetnyelv amelyet megfigyelések szerint a párok általában használni szoktak:
ELISMERŐ SZAVAK: Ha ez az elsődleges szeretetnyelvünk, szeretjük bátorítással és dicsérettel kifejezni szeretetünket. Ez a fajta verbális elismerési mód azonban nem tévesztendő össze a hízelgéssel. Ide tartoznak a legapróbb bókok 
MINŐSÉGI IDŐ: Ebben az esetben azzal fejezzük ki szeretetünket, hogy nem csupán fizikálisan vagyunk jelen párunk mellett, hanem teljes figyelmünkkel fordulunk oda feléje. Elsőként gondolhatnánk a beszélgetésre mint minőségi időtöltésre, de idetartozhat persze egy kirándulás vagy akár egy közös filmnézés is. A kulcs az, hogy bármit is végzünk, testi valónkon kívül szellemileg is ott legyünk párunk számára!
AJÁNDÉKOK: Sok vicc és humoros történet alapjául szolgált már a párjának virágot vivő férfi. De vegyük csak egy kicsit komolyabban ezt a szeretetnyelvet! Kinek ne esne jól, ha párja a kedvenc sütijével várná otthon, vagy ha venne neki egy szál virágot, mert ő jutott róla eszébe. Ily módon kifejezhetjük, hogy ismerjük szerelmünket, hogy akkor is gondolunk rá, ha épp nincsen velünk. Sőt kifejezhetjük iránta aktív törődésünket is!
SZIVESSÉGEK: Ebben az esetben tiszta szeretetből és jó szándékból teszünk meg dolgokat kedvesünknek / kedvesünkért. Viszonzás elvárása és önző érdekek szolgálata nélkül segítjük őt mindenben, amiben csak tudjuk.
TESTI ÉRINTÉS: Ide tartozik párunk megérintése, megsimogatása, megölelése vagy megcsókolása. De persze minden egyéb, a másik félnek jóleső testi érintkezés is!
és ezeken kívül ezer féle más szeretetnyelv ....gondold végig mi a TE szeretetnyelved??

A szeretet titkai 2.rész

AZ IGAZI SZERETET TITKAI:második rész(utmutatás az Angyaloktól)
Az Igaz Szeretet harmadik titka- az adni tudás ereje.

Ha szeretetet akarsz kapni, egyszerűen csak adnod kell. Minél több szeretetei adsz, annál többet kapsz.

Szeretni- azt jelenti, hogy egy részt adsz magadból, fizetséget, nem kérve és feltételek nélkül. Cselekedj jót, csak úgy! Mielőtt egy életre szóló kapcsolatba lépnél, ne azt kérdezed magadtól, hogy a másik ember mit, tud adni a számodra, hanem azt, hogy Te mit tudsz adni a másik embernek. Az egész életre szóló, boldog szerelmes kapcsolatok titkos receptje a következő: sohasem arra kell figyelni, hogy mit; kaphatunk, hanem mindig, azt keli nézni, hogy mit adhatunk.

Az Igaz Szeretet negyedik titka- a barátság ereje.

Ahhoz, hogy megtaláljuk az igaz szerelmet, először igaz barátra kell lelnünk, Szeretni azt

jelenti, hogy nem egymásra nézünk, hanem együtt nézünk azonos irányba

Ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit, azért kell szeretnünk őt. AKI, és nem azért,

ahogy kinéz.

A barátság- táptalaj, ahol a szerelem éltre kelhet. Ha szerelmet akarsz vinni egy kapcsolatba, akkor először barátságot kell vinni bele

süti beállítások módosítása